Kritikák

Az első blokkban az eredeti, nem átdolgozott történet kritikáit nézhetitek meg, míg ahol csak linket láttok majd, az a második, már átdolgozott "regény"-re vonatkozik.

***


Eredeti Történet Kritikái

Tamara véleménye:
Szóval...Kezdem a desingnél. Pár percig ültem a fejlécedet nézve és azon gondolkodtam, hogy jó e vagy nem. Nagy gondom nincs vele talán csak annyi, hogy a férfi túlságosan eltűnik a háttérben. Valamit, ahogy ránézek a fejlécre megragadja a tekintetem a jobb sarokban lévő arc. A modulok nagyjából rendben vannak, bár a számláló nagyon alul van, és mellé szerintem fölösleges a blogger "icon". Én az információk mellől kivenném a képet és vagy egy gift vagy inkább semmit sem raknék oda, de te tudod. Valamint még szerintem hiányzik a chat de az is a te döntésed. 
A történet....hát umm mit is mondjak tetszik. Komolyan. Szépen írsz és választékosan fogalmazol. Helyesírási hibákat nem találtam csak néhol pár vesszőhibát de az nem feltűnő. A sztori se sablon, nem sok derült ki a prológusból, de biztos izgalmas lesz. Prológusnak viszont nekem kissé hosszú volt és talán kicsit unalmas is, de tetszett. 

____________________________

Kéri Dóra véleménye:
Kinézet: A kinézetet tetszik. Letisztult és egyszerű. Láttam, hogy a designt nem te csináltad ezért nem sok mindent tudok róla mondani. A modulok jók bár a menüben én a prológust és a történetet egybe raknám. Szerintem felesleges mindkettő, max elválasztod őket. Ja, és az író modult is eltüntetném. Szerintem felesleges. Ha kíváncsiak rád akkor úgy is kérdeznek felőled, vagy facebook, ask vagy e-mail formájában megkeresnek. És azt ajánlom hogy vagy a fejezetek menüpontot vagy a blogarchívumot töröld sürgősen! Mindkettő felesleges egyszerre! A fejléc az elmegy de vannak benne hibák. Nekem az a nagyon halvány arc jobban felkeltette az érdeklődésem mint David Boreanaz, mert neki halványabb a képe. És Stana Ketic pedig nincs jól kivágva! Nem muszáj mert így is jó, de egy fejléccsere hamarosan esedékes lenne.
10/7
Történet: Hát, amit eddig megtudtam, hogy a csaj a rendőrségen dolgozik, erősen személyiség zavaros, minden bajjal küszködő, skizofrén kurva. Nem egy tipikus szerethető főhős karakter. Engem megragadott a történet, de nem annyira! Olyan "lájtos". Nem igazán érdekelt a folytatás, szerintem senkit nem érdekel, ahogy a csaj szenved. Mert az írásmódoddal ezt érzékelteted! Hogy szegénynek milyen fura bajai vannak, hogy a munkatársaik dög unalmasak és, hogy csak kurvaként érzi jól magát! Ne értsd félre, jól fogalmazol, csupán pár elírást találtam benne. Én nem tudom mit mondhatnék. Sorkizárt a szöveg, ami így helyes és ennyi. Viszont javaslom, hogy kezdj bele valami vidámabb hangvételűbe is, vagy ha az nem megy akkor ne olyan történetet csinálj, hogy szánalmasnak(bocs, de nem találtam szebb szót) találják!
10/7
Összegzés:
20/14 Kicsit kevesebb modul, kevesebb sajnáltatás, legyen határozott, kemény csaj, aki meg akar küzdeni mindennel és kevesebb kurvaság ha kérhetem!
Ui: Bocs, ha megbántottalak valamivel, de ne feledd te kértél kritikát és ez az én véleményem!
És, bocsi a hangvétel miatt, de nagyon fáradt vagyok és így morcossá válok :/

__________________________

Vivi véleménye:
Fejléc:  10/9 Tetszik, hogy a szereplők vannak rajta és a színek is jók, egy bajom van vele, hogy az egyik PNG sokkal halványabb mint a többi, azt tanácsolom, hogy az összes png legyen egyforma halvány. A felirat is nagyon jó lett.
Történet:   10/10 A történet azért tetszik mert egyedi és izgalmas. Úgy fogalmazod meg a történeteket, hogy az ember teljesen beleéli magát. Nagyon tetszik fel is iratkozok rá, így tovább.
Helyesírás: 10/10 A helyesírásoddal semmi gond, egyszer vettem észre egyetlen hibát amit szerintem minden író elkövet, ezen kívül szépen fogalmazod meg a mondatokat:)
Kinézet:  10/9.5, a kinézet szépen passzol a fejléchez és a történethez is, igaz én egy kicsit világosabb színeket használtam volna de azon kívül minden rendben van.

____________________________

Réka véleménye:
Kinézet: Nagyon nagyon szép és nagyon tetszik! A színek illenek egymáshoz és az oldalmodulok is teljesen jók. A képek egyes részeknél megfelelő arányban/helyen vannak. A részek is megfelelő hosszúak. A fejléced is egészen egyszerű,de mégis jó. :)
10/10
Történet: Ez egy nem mindennapi sztori. Ha jól vettem észre szereted a krimis dolgokat.A prológust olvastam csak el és a szereplőket,de tényleg felkeltette az érdeklődésemet. Az egyetlen dolog,amiért nem szeretem a krimiket,hogy nem marad körmöm,mire kiderülnek dolgok. :') De viccet félretéve nagyon jól írsz,magával ragad és olyan,mintha én is a történet szereplője lennék. Szép jövője lesz ennek a történetnek,ha nem hagyod abba az írást. :)
10/11

Össz: 20/21

__________________________

Molly véleménye:
Nekem a fejléccel vannak kisebb-nagyobb problémáim.Ami először elém jött, az a mérete volt, és azért, mert túlságosan magas. (Nekem legalábbis.) Szerintem fejlécnek ideálisabb kicsit szélesebb, de kevésbé magasabb méretet beállítani. A két oldalán vannak a lányok. Azok jók is, de kicsit a szöveg "mögé" csúsztathattad volna az aljukat és a mögöttük levő szereplőket el kéne halványítani. Szerintem a betűtípus az egészen passzol, és lejön az egész történet hangulata is, ebbe nem nagyon rondítok most bele :)
A háttér egyszerű, de nagyszerű. Visszatükrözi a lényeget, mellesleg még színben is a helyén van.

Ezért 10/ 8.8 pontot adok, viszonyítás képen.
Nekem az oldalt lévő modulok rendben vannak. Felül a leglényegesebb, és lefelé a legkevésbé keresettebb.

A többi információ, nyitási és zárási témák is jó helyen vannak. Ehhez érzéked van, viszonyítás képen: 10/11*
Bevallom, elolvastam a prológust, és megfogott. Valahol tetszik, szoktam ilyen könyveket olvasni, de félig nem az én világom. Na jó, ez már csak ízlés kérdése :) Megfogott, magával ragadott, izgalmas, lényegre törő ám mégis titokzatos. Elkezdtem olvasni az első részt, és olyan "detektíves" érzésem támadt. Beleolvastam a többibe a cselekményeknek utána néztem és megdöbbentem. Hiszen nem volt helyesírási hiba sem, egyetlen egy sem. És maga a történet is érdekes, te pedig igényesen kidolgoztad. Most erről nem írtam túl sokat, amit sajnálok is, de hát ami jó, az jó, és nem ragozhatom túl.
10/10
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A szereplők tetszenek, én is mindig a külön oldalt ajánlom, hiszen ott kapnak képet, kort, nevet, és imádom, hogy egy idézet félét is beraktál. Lényegre törő. És hogy a történet közben is lehet megtudni, az csak fokozza a jó blogot. Nekem tetszik az is, hogy semmi sablonosság nincs bennük, és hogy a Dr. Hous-ból is merítettél ihletet. Gratulálok!
10/ 9.6
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Egyéb apróságok:
Nekem hiányzik oda az a chat. Tudom, hogy szebb és jobb a komment, de egy ilyen nagy nézettségű és forgalmas blogon, jobban jön egy hely, ahol mindent át tudsz tekinteni. Lehetne sötétkék- szürke kurzor (nem túl csicsás!!) és egy-két titokzatos, halk zene, csak hogy a hangulat adott legyen :)

Remélem segíthettem, ne vedd rossz néven, ez mind építő kritika, nem kell megfogadni!

Átdolgozott Történet Kritikái

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése